Site Meter

Lolita Lempicka launches fruity l’Eau Jolie scent

By  |  0 Comments

The latest fragrance from the Lolita Lempicka symphony is l’Eau Jolie: a fruity-floral Eau de Toilette that brings to mind a deliciously refreshing peach blossom-blackcurrant sorbet: a delightfully fresh fruity-floral fragrance – perfect for the summer months.

The top notes are blackcurrant and nashi pear, sprinkled with violet leaf. A round bouquet then releases elegant notes of neroli, peony and peach blossom. The base notes: musk, cedar and sandalwood bring warmth to this subtle elixir, which does not overwhelm the senses, but delicately stirs them. Seduction is inevitable yet subtle.

L’Eau Jolie is a new take on innocence: the thrill of that first glance. The excitement of an unfamiliar feeling. A host of emotions collide and the heart quickens.

The enticingly beautiful iconic candy apple is back in crystal-clear glass crowned in gold and adorned with a winding vine of ivy. Visible through the transparent glass, the nectar evokes the fragrance’s refreshing femininity. A tender shade of rosy blush, like flushed cheeks that betray a rush of emotion.

To represent both l’Eau Jolie and the First Fragrance, Lolita Lempicka found the perfect fit in Elle Fanning: a burgeoning beauty who perfectly embodies unintentional seduction. After all, there’s nothing more alluring than a young girl who doesn’t realise she is irresistible.

L’Eau Jolie is a luminous fragrance, imagined, expressed and experienced like a modern-day fairy tale. A springtime blush of sweet colour that warms the cheeks. An impromptu tryst in an enchanted forest becomes a poetic moment suspended in time, part dream, part reality.

L’Eau Jolie by Lolita Lempicka is available in 50ml and 30ml Eau de Toilette spray.

إنه آخر مقطوعات سيمفونية لوليتا لمبيكا؛ “l’Eau Jolie“: ماء تواليت بخلاصة الأزهار والفاكهة يستدعي إلى الذهن نكهة شراب الخوخ مع الكشمش الأسود اليانع اللذيذة المنعشة، بعبير مُنعش يجمع بين شذا الأزهار ورائحة الفاكهة الفواحة يملأ النفس بالسعادة والسرور، إنه العطر المثالي للاستمتاع بموسم الصيف.

عطر تَغلُب عليه رائحة الكشمش الأسود والكمثرى الآسيوية، يُحلِّق حولها عبق أوراق البنفسج، عطر يمثل باقة ورود تفوح منها نسائم أزهار البرتقال والفاوانيا والخوخ اليانعة. أما عن الروائح الأساسية، فتجمع بين رائحة المسك وخشب الأرز وخشب الصندل لتُضفِي حالةً من الدفء على هذا الإكسير الخلاب، الذي لا يغمر الأحاسيس بل يدللها برفق، ليجعل من الافتتان بهذا العطر أمرًا لا مفر منه.

عطر “l’Eau Jolie“، البراءة في ثوب جديد: حيث يثير لديك روح الإثارة من الوهلة الأولى، والشوق للتعرف على ذلك الإحساس الجديد غير المألوف، بحيث تتضارب فيه مجموعة من المشاعر المتباينة وتبدأ نبضات القلب في التسارع.

يحتضن هذا العطر زجاجة مميزة جذابة جاءت على شكل حلوى التفاح، مصنوعة من زجاج عالي النقاوة ويعلوها تاج ذهبي ومُزخرفة بتفريعات مُلتفة من اللبلاب. ومن خلال زجاجها الشفاف، يستقر الماء الذي يستحضر رحيقه طابع العطر الأنثوي الجذاب، كما تزدان الزجاجة بلون وردي رقيق، يُحاكي لون وجنتين تعتريهما حُمرة الخجل التي تُعبِّر عن فيض المشاعر.

وفي سبيل تقديم كل من عطر “l’Eau Jolie“، وعطر”the First Fragrance” وجدت لوليتا لمبيكا التوليفة المثالية في سحر الممثلة “إيل فانينغ”، حيث الجمال البريء الذي يُجسِّد وبجدارة الجاذبية التلقائية غير المفتعلة. فليس هناك ما هو أكثر سحرًا وجاذبيةً من فتاة شابة لا تُدرك كم هي جميلة وفاتنة.

 عطر مُشرق وخيالي مثل أسطورة خيالية في العصر الحديث، يَنُم عن ألوان زهور الربيع المتفتحة مثل خدود الفاتنات المتوردة، ليصبح لقاء الأحبة مُرتجلًا في إحدى الغابات الساحرة ولحظة شاعرية يقف عندها الزمن، جزء من الحلم وجزء من الواقع.

 لمعرفة المزيد حول عطر “l’Eau Jolie” يُرجى زيارة الموقع الإلكتروني المُصغر: eaujolie.parfumslolitalempicka.com/en

  يتوفر عطر “l’Eau Jolie” من لوليتا لمبيكا بعبوات حجم 50 مل وعبوات حجم 30 مل – ماء تواليت بخاخ.

Leave a Reply