Site Meter

Happy Holidays from the Victoria’s Secret Angels

By  |  0 Comments

Victoria’s Secret enlists the help of its beautiful angels in this adorable yet sexy holiday greeting video dedicated to all its fans from around the world. Watch as supermodels Candice Swanepoel, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson and Erin Heatherton as try to sing Deck the Halls and fail comically in this hilarious video.

Happy Christmas everyone!

تطلعكم فيكتوريا سيكريت على أجمل الأسرار لقضاء أعياد مرحة ملؤها الإثارة وذلك من خلال عرض فيديو مصور لكل محبيها حول العالم.. فقط شاهدي عارضات الأزياء العالميات كانديس سوانبول وميراندا كير ودوتسين كروز وكذلك أليساندر أمبروزو وليلي ألدريدج ولندساي إلينغسون فضلا عن إيرين هيزرتون في محاولاتهم الغناء على نغمات أغنية “ديك ذي هولز” واللقطات المضحكة في هذا الفيلم المصور الرائع..

أعياد سعيدة!!

 

Leave a Reply