Site Meter

Get ready for Rivoli Group’s half-back offer for Dubai Shopping Festival 2013

By  |  0 Comments

Excited for the Dubai Shopping Festival starting this Thursday? Here’s a killer deal to start DSF on the right note – Rivoli has announced its half-back offer from January 3 to February 3, where shoppers can get 50% of their purchases back in vouchers from any store under the Rivoli umbrella – Rivoli Prestige, Rivoli Arcade, Hour Choice and Eyezone.

We’ve got our eyes on this special bejeweled piece from Juicy Couture’s timepiece collection. What are you planning to get this DSF?

تقدم مجموعة “ريفولي” محلات التجزئة الرائدة في في الشرق الأوسط عرضها الترويجي الذي ينتظره الجميع الخاص بمهرجان دبي للتسوق حيث يؤهل كافة المتسوقين من محلات ريفولي استعادة نصف القيمة من المبلغ الذي ينفقوه في شراء أي من منتجات ريفولي.

ما يميز هذا العرض الذي لاقى نجاحا كبيرا خلال العام الماضي بأنه يعيد 50% من قيمة الشراء للعميل على شكل قسائم هدايا يمكن الاستفادة منها بكافة محلات ريفولي المتوفرة حيث ويسري العرض طيلة فترة مهرجان دبي للتسوق خلال الفترة ما بين 3 يناير وحتى 3 فبراير 2013

وينتظر عملاء ريفولي هذا العرض الفريد من نوعه بفارغ الصبر للاستفادة من نصف القيمة المسترجعة في شراء الساعات الفاخرة من أحدث التشكيلات في محلات ريفولي برستيج وريفولي وريفولي اركاد وساعة الصفوة وايزون.

Leave a Reply