Site Meter

Warm allure with Victoria’s Secret Seduction

By  |  0 Comments

Wearing their lingerie seem a little too racy for your tastes? No problem, you can still feel like Alessandra Ambrosio without the supermodel figure with a few spritz of Victoria’s Secret’s latest fragrance collection, VS Seduction.

Designed to mesmerize the senses, Dark Orchid, infused with sultry warmth, is a signature blend of midnight orchid, crushed plum and oud wood. Spray on to wrap skin in dark luxury and for longer-lasting fragrance, layer with Victoria’s Secret Seduction Fragrance Lotion.

With three products in the range – an eau de parfum, a fragrance lotion and a fragrance mist – the VS Seduction will cater to all women, regardless of their preference in how light, or how heavy they want their scent to be.

طالما اعتبرت بعض النساء علامة فيكتوريا سيكريت أكثر جرأة من غيرها وبعضهن كن يتجنبنها لهذا السبب، انتهى ذلك الآن، حيث يمكنك الشعور وكأنك أليسندرا أمبروزيو بدون أن ترتدي ثيابها أو تكوني بهيئتها الخارجية وذلك بوضع قطرات من عطر فيكتوريا سيكريت الجديد VS Seduction.

فالعطر الجديد مصمم ليسلب حواس من يستنشق عبيره فهو مفعم برائحة الأوركيد وعبقه القوي كما يتسم بالدفء والرومانسية، ولهذا فهو تركيبة مميزة من الأوركيد والبرقوق وخشب العود القوي. رشيه على بشرتك لتحيطي نفسك بهالة من العطر الفاخر القوي الذي يدوم طويلا بالإضافة إلى لوشن عطر فيكتوريا سيكريت سيدكشن للجسم.

وتقدم لك فيكتوريا سيكريت ثلاثة منتجات في تلك المجموعة الجديدة تتمثل في العطر ولوشن العطر ورذاذ العطر (سبراي) – ومن المؤكد أن مجموعة VS Seduction ستلبي احتياجات كل النساء سواء كن يفضلن العطر الناعم الخفيف أو المؤثر القوي.

Leave a Reply